Meubelverhogers maken het u weer makkelijk

Meubelverhogers zijn gemaakt van zeer stevig kunststof. U kunt de meubelverhogers gebruiken om veilig een bed of stoel te verhogen, mocht u moeite hebben met het opstaan en gaan zitten vanuit een lage positie. U kunt de meubelverhogers voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld om uw tafel op een goede werkhoogte te zetten. De meubelverhogers kunt u ook gebruiken om uw bed te verhogen, dit vergemakkelijkt voor u het in- en uit bed stappen.

Meubelverhogers zijn tevens een handig hulpmiddel als u rugklachten heeft. Door gebruik te maken van meubelverhogers, kunt u overal makkelijk bij en hoeft u minder vaak te bukken. Hierdoor zult u minder klachten ervaren. De meubelverhogers kunnen worden ingesteld voor een verhoging van 1,7cm t/m 6,8cm.

Wij leveren onze meubelverhogers aan gespecialiseerde detaillisten. U kunt op onze dealerlijst het dichtstbijzijnde verkoopadres, van de meubelverhogers bij u in de buurt vinden. Dus bent u op zoek naar meubelverhogers, dan moet u de producten van Legio hebben.

Meubelverhogers, dat is nog eens handig

Wilt u vrijblijvend meer informatie over meubelverhogers ontvangen? Of wilt u meer informatie over een bedverhoger ?

Naam*
Telefoonnummer
E-mail*
Opmerkingen