Verhogers voor bed, voor alle bedden

Verhogers voor bed zorgen ervoor dat u bed op een comfortabele hoogte komt te staan. De verhogers voor bed bestaan als pakket standaard 4 trompet gevormde voetstukken en 8 stapelringen (2 per voetstuk). Het voetstuk wat gebruikt wordt bij verhogers voor bed zorgt zorgt voor een verhoging van 22cm. Verhogers voor bed zorgen ervoor dat u weer makkelijk in en uit bed zal stappen.

Verhogers voor bed zal er voor zorgen dat het u fysiek veel minder moeite zal gaan kosten om in en en uit te stappen. Tevens zijn verhogers voor bed ideaal voor zorgverleners aangezien ze veel minder hoeven te bukken om zorg te verlenen. Verhogers voor bed worden ook veel gebruikt tijdens en na een bevalling.

Verhogers voor bed van Legio Products zorgen ervoor dat u zonder problemen in en uit u bed zal kunnen stappen. Op deze website kunt u verder een dealerlijst vinden waar u verhogers voor bed kan kopen. Mocht u vragen hebben over verhogers of bed kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen. Verhogers voor bed, een technisch goede oplossing van Legio Products

Verhogers voor bed koopt u bij Legio products uit Maarssen

Wilt u vrijblijvend meer informatie over verhogers voor bed ontvangen? Of wilt u meer informatie over een stoelverhoger ?

Naam*
Telefoonnummer
E-mail*
Opmerkingen